Milijana (21) se danas udaje za Milojka (74), a tek da vidite automobil u kojem će se voziti!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijana (21) se danas udaje za Milojka (74), a tek da vidite automobil u kojem će se voziti!

Mlađana Milijana jedva je dočekala ovu subotu, ističući da je stari Milojko mnogo opušteniji od nje.
– Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala – rekla nam je nedavno ona.
– Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo – dodala je Milijana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi oko podneva u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama. Sestra će joj biti najvažniji gost.
– Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra – ispričala je Bogdanovićeva.
Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege, a nekadašnja cimerka iz vile “Parova” Ilijana Vagić, s kojom se par i te kako sprijateljio, će kumovati.
Svadbu Milijane i Milojka prenosi uživo i Happy televizije.

The post Milijana (21) se danas udaje za Milojka (74), a tek da vidite automobil u kojem će se voziti! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.