Milica Todorović proslavila jubilani rođendan, sve je oduševila stajlingom!

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Milica Todorović proslavila jubilani rođendan, sve je oduševila stajlingom!

Publika ju je upoznala kada je imala 14 godina.
Pevačica Milica Todorović je proslavila jubilarni 30. rođendan i krugu najbližih ljudi, a prvi put smo je na sceni videli kada je imala samo 14. godina.
Pevačica je zablistala u zlatnom korsetu i pantalonama, pa je stajlingom privukla pažnju svih prisutnih.
Pevačica je okupila prijatelje i članove porodice, pa je u intimnoj atmosferi proslavila jubilarni 30. rođendan. Milica osmeh nije skidala sa lica.

Rođendanu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su prisustvovali Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Saša Nikolić, Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i drugi, a Stevan se u jednom trenutku latio mikrofona pa zapevao.


The post Milica Todorović proslavila jubilani rođendan, sve je oduševila stajlingom! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Milica Todorović preplakala rođendan: Imam 30 godina, a nemam porodicu

Izvor: Tracara.com, 28.Okt.2020

Foto: Instagram Milica Todorović nedavno je napunila 30 godina i proslavila u krugu najbližih. Međutim ona to nije želela, ali su je prijatelji nagovorili da bar u kućnoj atmosferi obeleži ovaj poseban dan. Ona ih je ispoštovala, pevala je, igrala, duvala u svećice, međutim kada je ostala sama,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.