Miki Đuričić NAPUŠTA SRBIJU: Evo u koju državu se seli!

Izvor: Press, 04.Jul.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Đuričić NAPUŠTA SRBIJU: Evo u koju državu se seli!

Miki Đuričić trenutno služi jednogodišnju kaznu kućnog pritvora zbog nasilja koje je izvršio nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju "Zadruga 2", a nakon što ta kazna istekne on planira da napusti Srbiju.
Foto:puls
- Sada imam vremena da razmišljam o svemu. Gde sam grešio i zašto. Planiram da vanredno završim za kuvara, da dobijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << diplomu i zauvek zapalim iz Srbije - otkrio je nekadašnji zadrugar za Informer.
- Moj prijatelj živi u Kanadi i nagovara me da otvorimo restoran, tako da kada odslužim ovu kaznu, selim se tamo. Hoću da počnem sve ispočetka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen, tako da nemam više šta da tražim u ovoj zemlji.
Miki Đuričić • Nemanja Jovanović / RAS Srbija
- Nisam nepravedno osuđen. Jesam udario Suzanu i Nadeždu i zbog toga treba da snosim posledice. Napravio sam grešku i sada je plaćam. Krivo mi je što je sve tako ispalo i jako se kajem zbog toga - dodao je Đuričić.
- U "Zadruzi" sam shvatio da nisam zaljubljen u Suzanu, nego u idealnu sliku koju sam stvorio o njoj. Sklopile su mi se sve kockice i pao mi je mrak na oči. Pukao sam i nasrnuo na nju. Naravno, to i dalje ne opravdava moje postupke. Kada sam Suzani lupio šamar krenuo sam ka kapiji da izađem iz rijalitija. Nadežda je mene prva udarila, ali to sad nema veze. Dostojanstveno ću odslužiti svoju kaznu i onda odoh zauvek iz Srbije.
Miki Đuričić • Nemanja Jovanović / RAS Srbija
- Emocije prema Suzani ne mogu da nestanu preko noći. Ja sam u nju bio zaljubljen godinama. Zbog toga sam doživeo emotivni šok i goričinu kada sam shvatio da sve ono za šta sam se borio i u šta sam verovao zapravo nije ono pravo - zaključio je Miki.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.