Meteorolozi prognoziraju da će sutra biti najtopliji dan još od danas

Izvor: Njuz.net, 31.Jul.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meteorolozi prognoziraju da će sutra biti najtopliji dan još od danas

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVeć sutra će biti oboren današnji rekord u odnosu na juče

BEOGRAD, 31. jul 2013, (Njuz) – Šokantna saznanja do kojih su došle meteorološke stanice širom zemlje pokazuju da će sutrašnji dan biti najtopliji još od današnjeg dana, javljaju upućeni izvori.
Meteorolozi od kojih je Njuz uspeo da uzme izjavu najavljuju da će današnji rekord u odnosu na juče sutra sigurno biti oboren.
- Šanse da ćemo umreti od vrućine su jedan u milion. Dakle, šansa >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << postoji! A pod pretpostavkom da nismo umrli danas, šanse za to su sutra mnogo veće – kaže Žarko Trebješanin, čovek sa zanimanjem najbližim meteorologu do koga je redakcija Njuza uspela da dođe bez napuštanja klimatizovane prostorije.
Visoka temperatura koja je neobična ali i potpuno uobičajena za kraj jula je i dalje daleko od najviše temperatura od kad se prate vremenske promene na ovim prostorima. Međutim, kako tvrde stručnjaci, ova činjenica ne treba da nas uteši „jer mi ne živimo u prošlosti“.
- Kao neko ko se ne osvrće unazad, već samo gleda napred, gotovo da se i ne sećam više kada je temperatura bila ispod 40 stepeni. Jednostavno, svi pokazatelji koji tome idu u prilog govore da se leto nikada neće završiti – zaključuje Trebješanin.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.