Materinstvo bez partnera i zamrzavanje jajnih ćelija je tema o kojoj se priča, ali naša pevačica ima JASAN STAV o tome (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Materinstvo bez partnera i zamrzavanje jajnih ćelija je tema o kojoj se priča, ali naša pevačica ima JASAN STAV o tome (VIDEO)

U poslednje vreme u Srbiji se često pokreće tema zamrzavanja jajnih ćelija, ali i majki koje su odlučile da svoje potomstvo dobiju odlaskom u banku sperme. Stavovi su podeljeni, a naša pevačica Marina Tadić progovorila je na ovu temu.

Sa Marinom smo razgovarali na snimanju spota za njenu pesmu "Ubica". Marina je pričala na temu porodice, a na pitanje da li bi ikada pristala da ima dete bez partnera, dala je zanimljiv odgovor.

Lepa kao uvek, ali i zgodna, ona nam je dozvolila i da provirimo na snimanje spota. U videu pogledajte šta je Marina rekla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.