Marvelovi fanovi ljuti: Sve ste promenili! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marvelovi fanovi ljuti: Sve ste promenili! (VIDEO)

Nova serija o Marvelovim superherojima izlazi ove godine, ali da li će fanovi prihvatiti očigledne izmene u odnosu na originalnu priču iz stripa?

Nakon uspeha i pozitivnih kritika serije "Runaways", Marvel je za 2018. godinu rešio da na malim ekranima oživi borce protiv kriminala iz Njujorka - Tajron Džonson (Cloak) i Tendi Bauen (Dagger) u seriji "Cloak and Dagger".

Obri Džozef i Olivija Holt će tumačiti ove glavne uloge, a Marvel je objavio i kratki intro u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << seriju gde smo imali priliku da ih vidimo u akciji.

Međutim, fanovi su nakon gledanja dela serije izrazili nezadovoljstvo i zabrinutost jer se priča o nastanku ovih superheroja na malim ekranima vidno razlikuje od one originalne u stripovima.

Tajron i Tendi su se prvi put pojavili 1982. godine u okviru stripa o Spajdermenu, ali su se fanovi dopali toliko da su njihovi tvorci Bil Mantlo i Ed Hanigan onda napravili stripove samo o njima. Njih dvoje su tinejdžeri koji su pobegli iz užasnih porodičnih uslova, a sticajem okolnosti završe kao zamorčići za eksperimentalnu drogu od koje dobijaju supermoći. Tako postaju Cloak i Dagger, i kreću u borbi protiv kriminala i suzbijanja droge na ulicama Njujorka. Cloak je mračna figura i potrebno mu je da se hrani "svetlošću" ljudi, što je dobra stvar, jer Dagger poseduje tu svetlost kojom može da ga održava u životu, što ih čini savršenim parom koji ne može jedno bez drugog.



Izvor: YouTube/Comic Book University

Ali, u onome što se može videti u kratkom videu o seriji, Tajron i Tendi se ne upoznaju kao odbegli tinejdžeri na ulici već na okupljanju srednjoškoloca u parku. U stripu se upoznaju tako što Tajron želi da joj ukrade torbu, ali se ipak predomišlja, dok je u seriji Tendi ta koja mu je ukrala novčanik nakon čega sledi potera. U trenutku kada je Tajron uhvati i njihove ruke se spoje, dolazi do oslobađanja energije i naizgled se njihove moći manifestuju.

Novi superheroj stiže na male ekrane (FOTO, VIDEO)

Tako da izgleda supermoći i droge nije nešto u vezi sa čim Diznijev Marvel želi da eksperimentiše u ovom trenutku...

"Cloak and Dagger" premijerno izlazi na leto 7. juna, pa je možda bolje da ne sudimo unapred...



Izvor: YouTube/Marvel Entertainment

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.