Marin otkrio kako ih je Milojević motivisao pre meča

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin otkrio kako ih je Milojević motivisao pre meča

Novom magičnom asistencijom Marko Marin je spojio Boaćija sa golom i najavio veliki uspeh. Ipak , za potvrdu je bilo neophodno da srpski šampion prođe kroz utakmicu koja je obilovala uzbuđenjima, a slavlje je stiglo tek posle penal serije. Posle eliminacije Kopenhagena, asistent za vodeći uz osmeh je sumirao utiske.
Kvota u kladionici MaxBet da će Liverpul da osvoji Superkup Evrope je 1.30.
Obećali smo prolaz prošle nedelje i to smo i ostvarili. Pokazali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << karakter, uprkos povratku rivala i crvenom kartonu Milunovića. Borili smo se do kraja, verovali do poslednjeg minuta. Na kraju penali, bujica emocija i plasman u sledeću rundu. Veoma smo srećni – izjavio je kapiten Zvezde,
Marin je istakao da ovim uspehom nije stavljena tačka na crveno-bele ambicije.
– Igrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu. Obezbedili smo grupnu fazu evropskog takmičenja treću godinu zaredom. Znate nas i ne bih da pričam mnogo, želimo ponovo da uđemo u Ligu šampiona.
Uspeh je ukrasila proslava sa oko 2.000 zvezdaša.
Kapitenska traka je završila kod mog kuma. Imali smo fenomenalnu podršku sa tribina sa kojih su nas bodrili članovi familije i prijatelji. Igrali smo za naše porodice. Šef je rekao pre utakmice: zaboravite sve i igrajte za žene i decu. Pružaju nam svakodnevno podršku i ovim smo im se odužili.
Uprkos sjajnoj partiji, Marin je pogodivši prečku iz penala uneo dodatnu napetost u penal rulet na samom početku.
Pogodio sam prečku. Šteta što nije ušla, ali je u ovoj situaciji super osećaj i kad promašite penal. Bitno je da smo prošli. Bilo je teško sa deset igrača, da smo ostali sa 11 rešili bismo utakmicu i u 90 minuta. Sledi duel sa Jang Bojsom, biće dosta naših navijača i na gostovanju kako iz Švajcarske tako i iz Nemačke – rekao je Marin.
Degenek poslao brutalnu poruku Dancima!


The post Marin otkrio kako ih je Milojević motivisao pre meča appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OBEĆALI SMO DA PROLAZIMO, SAD U LIGU ŠAMPIONA! Marko Marin: Borili smo se do kraja, verovali do poslednjeg trenutka!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin posle eliminacije Kopenhagena izjavio je da je obećanje dato u Beogradu ispunjeno i da sad svi žele grupnu fazu Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.