MUČI JE CRV SUMNJE: Matora ne može da se smiri dok ne sazna istinu! Edo je pričao da je Sanja bila sa njegovim drugom, evo šta ona planira!

Izvor: Press, 09.Jan.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUČI JE CRV SUMNJE: Matora ne može da se smiri dok ne sazna istinu! Edo je pričao da je Sanja bila sa njegovim drugom, evo šta ona planira!

Kako je do Jovane Tomić Matore došla informacija da je Edis Fetić Edo rekao kako je njena devojka Sanja Stanković bila sa Edovim drugom, nju svakog dana kopka šta je prava istina.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Edis je demantovao da je spominjao Sanju, a Matora se danas poverila Ani Korać da sumnja u njegovu priču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali da će istrajati u tome da sazna istinu.
Ja apsolutno verujem Sanji, to nije problem. Pitaću ja Maju, ona (Sanja) je bila tu sa Majom, a on (Edo) je rekao "Pa ona je ostala tu sa nekim muškarcima", a tu je bio Manuel, moj drug - pričala je Matora. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.