MLADA I SVI GOSTI SU ZAPLAKALI: Mladoženja je usred venčanja objavio da voli drugu osobu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 13:32

MLADA I SVI GOSTI SU ZAPLAKALI: Mladoženja je usred venčanja objavio da voli drugu osobu! (VIDEO)

Najdirljiviji trenutak.

Na dan svadbe para iz Portugala, Džefersona i Džesike, bilo je mnogo suza.

Ono što je izazvalo pravu malu poplavu bilo je mladoženjino izražavanje ljubavi. Samo što to nije bilo usmereno prema mladi, nego prema njenoj osmogodišnjoj ćerki.

Većinom je sve na venčanju oko mlade i mladoženje. Međutim, u njihovom danu učestvovala je jedna vrlo posebna dama – Džesikina osmogodišnja kćerka, Džovana. A Džeferson je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veoma veliko iznenađenje za nju i njenu mamu!

Nakon čitanja zaveta, koje je napisao Džesiki, Džeferson se okrenuo prema Đovani. Svima je dao do znanja da se nije zaljubio samo u Džesiku, nego je voleo i “Đi”. Njegovo obećanje bilo za njih obe.

On se spustio na kolena ispred devojčice i naveo joj sve ono što ju čini posebnom.

"Ako bi od Boga mogao bilo što da zatražim, bilo bi to da tebe imam za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svetu kada bih mogao da imam tako predivnu, inteligentnu i obrazovanu ćerku kao što si ti”, rekao je devojčici.

Te predivne reči dozvale su sreću i suze na Đovanino lice.

“Takođe ti dajem ljubav, svoju ljubav, i obećavam ti da ću paziti na tebe, da ću te uvek štititi i da neću dopustiti da ti se ikada išta loše dogodi”, zarekao se.

Njegove reči su očigledno dirnule čitavu crkvu, jer su svi brisali oči boreći se sa suzama!

Posle toga je malena Đi uzela mikrofon i u suzama izrazila svoju radost i zahvalnost što ima Džefesona za oca. A ako je do tada iko uspeo ostati suvih očiju, ovo je bio trenutak kada su i njima navrle suze.

ANASTASIJA SE SKINULA - U CRVENOM KUPAĆEM ZAPALILA INSTAGRAM: Uživa u Dubaiju, društvo joj pravi čuveni teniser (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.