MISLITE DA STE HRABRI? RAZMISLITE OPET: Adrenalinski izazov Vulin potok je samo za one najhrabrije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 15:59

MISLITE DA STE HRABRI? RAZMISLITE OPET: Adrenalinski izazov Vulin potok je samo za one najhrabrije (FOTO)

Za ovo je potrebna ludačka petlja ...

Srednjovjekovni Stari grad Blagaj, dominira istoimenim mestom nedaleko od Mostara. Nalazi se na padinama Veleža, ispod stene gde izvire reka Buna, uokvirena Derviškom Tekijom. Vulin potok je leva pritoka reke Bune i bujičnog je karaktera, a njegov kanjon je izgradnjom osiguranog žičanog puta - Via ferrate postao pristupačan i nealpinistima. Ipak, sama Via ferrata Vulin potok zahteva malo više veštine kretanja kroz kanjon i ruku na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srce i dalje je samo za one najhrabrije, željne adrenalinskog izazova.

U sklopu jednog od svojih neverovatnih putovanja, Radovan Kovač je morao da prođe i ovim putem. A slike su najbolji svedok uzbudljivog izazova i prirodnih lepota koje su vredne svakog napora.

A post shared by Radovan Kovač (@radovankovac_izazoviavanturu)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.