Izvor: Press, 01.Okt.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENI JE MESTO OVDE VIŠE NEGO TEBI: Snežana se bez dlake na jeziku obratila Lepom Mići, PA IMALA DO SADA NEVIĐENO IZLAGANJE! (VIDEO)

Niko nije očekivao da će im se na ovaj način obratiti.
Ukućani sve češće razgovaraju na temu međuljudskih odnosa što ih svakodnevno dovodi do sukoba mišljenja i ozbiljnih konflikta. Kako je bilo očigledno da se mnogi ustručavaju da svoje mišljenje iznesu za stolom i pred svima, Veliki šef je bio prinuđen da im uputi još jedno pismo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




Autor: Zadruga - RTV Pink


Svi takmičari imali su zadatak da izaberu tri najbezosećanije osobe u Beloj kući, a oni su bez dlake na jeziku osuli paljbu po Snežani Ilić koju su ujedno mnogi proglasili najsebičnijom. 



Ukućanka se i te kako našla prozvanom, pa im je sve sasula u lice pokušavajući da im ukaže na greške i nepravdu.



Niko se sa mnom ne druži, ja sam svima davala pravni savet. Ja nemam cigarete, ja kupujem na komad. Ja sam bolesna, gladna sam legla posle obroka koji sam uplatila kod Mine. Vlada mi je doneo malo pirinča i vegete. Drugi su jeli raznorazne stvari, ja nisam sebična. Što se tiče Lepog Miće, to treba produkcija da mu kaže zašto sam ovde. Ne znam zašto njega zanima zašto sam ovde. Meni je ovde više mesto nego tebi. Ramona, Rebeka i Dorotea su tri najbezosećajnije osobe u kući. Uzele su mi brašno, konzervu, sve što sam imala - rekla je Snežana.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Kako su ostali takmičari odreagovali na Snežanino izlaganje, pogledajte u nastavku.



Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!







 



K.Ristić


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.