MATORA ŠOKIRANA ĐUKIĆEVIM PONAŠANJEM! Nikada se nije ponašao OVAKO,promenio se zbog Ive!

Izvor: Press, 25.Feb.2020, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATORA ŠOKIRANA ĐUKIĆEVIM PONAŠANJEM! Nikada se nije ponašao OVAKO,promenio se zbog Ive!

Filipa Đukić je nakon pobede na "Zadrugoviziji" prodava proizvode koje je osvojio.Mnogi zadrugari bili su šokirani time!!!
Foto:printscreen
Jedni su pričali da Đukić to nije uradio ni u jednom rijalitiju, drugi su tvrdili da se promenio zbog ljubavi sa Ivom Grgurić, koja je poznata kao najveća stipsa u kući.
Foto: TV Pink Printscreen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Prvi put za šest meseci, neko mi je platio frizuru 400 dinara, ja znam da se snađem - rekla je Iva. Što se tiče piva, ovde su prodavali cigare za 50 dinara, što ja ne bih mogao? - pitao je Filip. Samo kažem da to nikada nisi radio za sve rijalitije u kojima smo bili zajedno. Mnogo mi je to čudno od tebe - tvrdila je Matora. Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.