MATORA OKREĆE NOVI LIST: Sumnja da su Ermina i Gagi bili intimni, precrtala Baneta za sva vremena!

Izvor: Press, 08.Nov.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATORA OKREĆE NOVI LIST: Sumnja da su Ermina i Gagi bili intimni, precrtala Baneta za sva vremena!

Dešavanja nakon emisije "Gledanje snimaka" napravila su opšti haos u Beloj kući jutro kasnije. Jedan od klipova koji je izazvao veliku pažnju je onaj u kojem Ermina Pašović i Bane Čolak ogovaraju blisku drugaricu, Jovanu Tomić Matoru.
Foto;pink
Trač koji je takođe izazvao opštu pometnju je taj da su Ermina i Gagi Đogani bili intimni, a o svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tome komentarisale su Iva Grgurić i Matora u dvorištu velelepnog imanja.
Šta ti misliš, je li Ermina bila sa Gagijem - pitala je cimerku Iva. Foto: Pink.rs

Cela ta priča mi smrdi, ništa mi tu nije jasno. Izgleda mi kao da i on i ona nešto kriju - rekla je Matora. Pogotovo što su juče izjavili da su se dopisivali, da je i Bane čitao te poruke. Užas! - prokomentarisala je Grgurićeva. Foto: Pink.rs

Zamisli kada je rekla da nije osetila potrebu da mi se izvini... Bane je seo sa njom i posle pola sata dolazi i kaže: "Oprosti mi". To mi je gore nego da mi se nije izvinila. Ne zanima me ta priča više, rekla sam sinoć šta sam mislila i o njemu i o njoj - objasnila je zadrugarka.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.