MALI MRGUD ĆE VAM UKRASTI OSMEH! Ovaj PAS voli ljude, ali SAMO izdaleka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI MRGUD ĆE VAM UKRASTI OSMEH! Ovaj PAS voli ljude, ali SAMO izdaleka! (VIDEO)

Što dalje od njega!

Nikako ne voli da se mazi, a njegove reakcije na bilo kakve emocije ljudi su urnebesne. Jedan od komentara na Tviteru je da pas izgleda kao da bi najradije ubio čoveka sa snimka.

PRESLATKO! Zbog jednog detalja ova maca je postala zvezda! (FOTO)

Babs je pas koji, evidentno, prezire maženje i bilo kakvu pažnju toliko da izgleda kao da će da rastrgne svakoga ko se upusti u takvu ludost. To se vidi iz snimka koji je na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio Džejms Vilijam Penland, prijatelj Babzove vlasnice Lize Gordon.

A post shared by James William Penland (@jameswilliampenland) on Aug 23, 2018 at 11:33am PDT

MAMA GODINE! Ova patka za sobom vodi čak 76 pačića! (VIDEO)

Penland ga u videu drži, mazi ga, ljubi, tepa mu i izjavljuje ljubav, a pas, pritom, izgleda potpuno prestravljeno, zgađeno i besno.

Pas reži na svaki njegov pokret i reč, a oči je toliko iskolačio da izgledaju kao da će da mu puknu od muke. Besno gleda svoju vlasnicu kao da je opominje što ga je dala u ruke ovom "gnjavatoru". Njegovo reženje zvuči kao da će svakog trena da progovori i počne da viče na ljude.

- Sudeći po broju pregleda videa, pretpostaviću da je ovaj pseći video moja ostavština ovoj planeti, napisao je Penland.

GRDNO SE VARATE AKO STE MISLILI DRUGAČIJE! Evo koliko NEDOSTAJETE vašoj MAČKI kada niste kod kuće!

A post shared by Mr. Bubz (@misterbubz) on Aug 31, 2018 at 4:16pm PDT

NESTAŠLUK MOŽE BITI FATALAN! Mnoge SOBNE BILJKE su opasne za kućne LJUBIMCE, ali ove smete da imate!

Babsove avanture, s obzirom na popularnost koju je u međuvremenu stekao, sada mogu da se prate i na novootvorenom Instagram profilu Mr.Bubz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.