MAJKA MI JE NAMESTILA DA IZGUBIM KUĆU Sin Snežane Đurišić otkrio porodične tajne, ono što je rekao se NIMALO neće dopasti pevačici

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MAJKA MI JE NAMESTILA DA IZGUBIM KUĆU" Sin Snežane Đurišić otkrio porodične tajne, ono što je rekao se NIMALO neće dopasti pevačici

Naslednik poznate pevačice otvorio je dušu za "Blic Puls" i naveo šta ga već dugo muči.

Marko Gvozdenović je progovorio o lošem odnosu sa majkom, a sve je počelo, kako tvrdi, kada je umro njegov otac.

- Probao sam da kontaktiram sa Snežanom, ali me je blokirala. Počeli smo da se svađamo oko imovine još kad je otac umro. Ja sam otišao za Ameriku, kada sam se vraćao, ona je rekla: "Ti si se odrekao u moju korist". Bukvalno mi je namestila da se odreknem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenu korist. Ona je rekla kad je tata umro: "Odrecite se, ne mogu da vas nađem nikada kada je nešto važno, ja ću vama dati kada prodam imovinu". Mislio sam: "Važi, majka mi je, uvek je bila tu uz mene". Žena mi je rekla: "Ne znaš koje si go...no pojeo" i ispostavilo se da je sve bilo tako. Sad nemam kuću - kaže Marko.

Nastavili smo da insistiramo da koren problema možda leži negde dublje, ali Marko tvrdi da ne zna šta se desilo njegovoj majci, pa se tako ponela prema njemu.

- Ona se mnogo izmenila u poslednje vreme, ne znam šta joj se desilo. Nema nju šta slava da diže, ona je najbolji pevač već decenijama. Nikad je nije bilo ovoliko u medijima - kaže Gvozdenović, koji još uvek ne zna kako će vratiti imovinu.

Šta je Marko još imao da kaže o nesreći u kojoj je devojka izgubila život, za koju je bio odgovoran, kao i o eventualnom pomirenju sa Snežanom saznajte OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.