MAJČIN SAVET JE BACIO U VODU! Vladimir se probudio sa Minom u zagrljaju!

Izvor: Press, 06.Nov.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJČIN SAVET JE BACIO U VODU! Vladimir se probudio sa Minom u zagrljaju!

Vladimir Tomović izgleda nije poslušao majku Ljiljanu koja mu je rekla da se kloni Mine Vrbaški. Tomović je posle tog saveta držao Minu na distanci neko vreme, ali je sinoć posle žurke posustao.
foto:pink
.
Foto: TV Pink Printscreen

On je u jutarnjim satima legao sa Vrbaški u krevet gde je imao vrelu akciju pokrivši i sebe i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nju jorganom koji se pomerao neko vreme u ritmu njihovih pokreta. Jutros, kada je Veliki šef pustio muziku za buđenje, Mina se probudila u Vladimirovom zagrljaju.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako će njegova porodica reagovati kada shvati da ga nisu poslušali, saznaćemo uskoro.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AU! ŠTA ĆE MU MAJKA REĆI? Tomović neposlušan? Probudio se u Mininom zagrljaju - Razočarao je?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 01:07

Posustao!..Vladimir Tomović izgleda nije poslušao majku Ljiljanu koja mu je rekla da se kloni Mine Vrbaški...Tomović je posle tog saveta držao Minu na distanci neko vreme, ali je sinoć posle žurke posustao...On je u jutarnjim satima legao sa Vrbaški u krevet gde je imao vrelu akciju pokrivši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.