Luna progovorila o DUETU sa Slobom i sve ostavila bez teksta!

Izvor: Press, 10.Jun.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna progovorila o DUETU sa Slobom i sve ostavila bez teksta!

Blogerka Luna Đogani danas je u rijalitiju "Zadruga" pričala o deutu sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem.
Foto:Puls
Nakon što su učesnicima "Zadruge" prikazane uspomene Eleonore Miljković Luna Đogani je dala komentar na ono što je videla.
S obzirom na to da je prikazan snimak na kojem Nora drži Slobu za ruku na njegovom nastupu Luna se osvrnula >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na raniji problem koji je sa Norom imala zbog Radanovića.
- Bila sam besna i razočerana zbog Nore, ali to su priče na koje sam ja pala. Taj čovek je sada nebitan za mene, više me to ne dotiče. Meni je bitno da smo mi sve izgladile i bilo je nepotrebno i besmisleno da pričamo o njemu - rekla je Luna.
 Voditelj ju je potom pitao da li će ona posećivati nastupe Slobe Radanovića kada izađe iz rijalitija.
- Sigurno. Pored njega, Nastupaćemo zajedno, Razmišljala sam da ga pozovem da snimimo duet - rekla je ona ironično, a onda su zadrugari dobacili da bi pesma mogla da se zove "Horor".

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.