Izvor: Press, 23.Jan.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna nije krila sreću kada je pričala o vezi sa Markom, a ono što je rekla o Ani i Davidu, Aleksandri se neće dopasti! (VIDEO)

Luna Đogani uveliko je u vezi sa Marko Miljkovićem i o svojoj romansi sa njim priča sve najbolje. Takav je bio i slučaj kada je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.
Lepo mi je i uživam, osećam da sam se promenila na bolje. Marko me smiruje, ima neku energiju koja pozitivno utiče na mene. Pored njega se osećam kao da učim mnogo, kao malo dete koje sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << više sazreva. On nema veze sa mojim tipom muškarca, ja sam navikla na momke koji su u fazonu da se non – stop ljube, maze i tepaju a Marko se potpuno drugačiji, a opet kada je pored mene je najnežniji muškarac”, rekla je Luna, koja je dodala da veruje da će je njeni roditelji Anabela i Gagipodržati njenu vezu sa Markom.

Na pitanje šta misli u Ani i Davidu, tačnije o njihovom prisnom odnosu, Luna je isto rekla sve najlepše.
“Preslatki su, toliko ima hemije izmežu njih. Ja nisam kompetentna da pričam o situaciji koja ih je zadesila, ali mislim da su zaljubljeni jedno u drugo”, zaključila je Luna.
Pogledajte snimak:
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.