Izvor: Press, 18.Jan.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna i Marko goli ispod tuša, Đoganijeva pred njim sređivala intimne regije, a onda je usledila akcija pod jorganom! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su uplovili u vezu, a prošle noći za vreme pitanja gledalaca blogerka je izjavila da je prebolela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića.
Nakon emisije Luna i Marko su nastavili sa razmenjivanjem emocija, a pred zoru su završili zajedno u kupatilu zajedno sa Zerinom Hećo. Prvo se tuširala Luna, a onda Marko. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Đoganijeva je iznanadila publiku s obzirom da ranije nije priređivala ovakve kadrove gledaocima.

Ona je tom prilikom ispod tuša sređivala intimne regije, dok je Marko strpljivo čekao da ona završi. Nakon ovoga završili su u strasnom zanosu ispod pokrivača.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati na snimku ispod teksta:
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.