Lukas progovorio o trudnoći svoje ćerke i doneo drastičnu odluku (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas progovorio o trudnoći svoje ćerke i doneo drastičnu odluku (VIDEO)

Juče se u medijima pojavila vest da je najstarija ćerka Ace Lukasa, Miljana, u drugom stanju. Folker se povodom tih priča nije oglašavao, ali je danas izneo svoje mišljenje o tome.

- Nije mi važno da li je dečak ili devojčica, ali mora biti svadbe- napomenuo je Lukas i priznao da je za mnoge ova odluka možda ishitrena i drastična, ali za njega ne.

Miljana ima 26 godina, a vešću o trudnoći ga je iznenadila.

Miljana je već dugo u stabilnoj i jakoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vezi, ali trudnoću nikako nije planirala. Kada je saznala da je u drugom stanju, bila je presrećna, ali istovremeno i preplašena. Prvo je pozvala majku, sa kojom je i najbliža. Majka je, naravno, sa oduševljenjem dočekala vest, a kasnije su isto tako reagovali i ostali članovi porodice. Ipak, kako je Miljana planirala da razvija svoj posao i da napreduje u karijeri, trudnoća joj je poremetila planove i izazvala razlog za brigu. Posle nekoliko sati provedenih sa majkom smirila se i donela odluku da novonastalu situaciju prihvati kao najlepšu moguću - preneo je juče list "Alo!"

Miljana je Lukasova ćerka iz prvog braka koju je dobio sa tadašnjom suprugom. O životu njegove prve žene i njenoj sudbini posle Lukasa, možete pročitati OVDE.

VIDEO: Emotivna ispovest Ace Lukasa posle rastanka sa Sonjom

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LUKAS KONACNO PROGOVORIO O TRUDNOCI SVOJE CERKE I DONEO DRASTICNU ODLUKU

Izvor: medio.rs, 18.Okt.2017

Najstarija ćerka Ace Lukasa je u drugom stanju, a pevač se sada prvi put oglasio tim povodom...- Nije mi važno da li je dečak ili devojčica, ali mora biti svadbe - napomenuo je Lukas i priznao da je za mnoge ova odluka možda ishitrena i drastična, ali za njega ne...Njegova najstarija naslednica...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.