Lova i novi dečko! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Dec.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lova i novi dečko! (FOTO/VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić objavila snimak koleginice s bakšišom, a onda i…

I dalje mislimo da je folker Đani apsolutni pobednik kada je uzimanje love na proslavama u pitanju - mašinom za brojanje para,  uprkos činjenici da je Ljuba Aličić rekorder koji je za par minuta uzeo 20.000 evra, ali novčanica na čelo je i dalje novčanica na čelo.

Pevačica Katarina Grujić je objavila na Instagramu baš ovaj metod - lepljenje novčanice od sto evra na čelo koleginice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i prijateljice Andreane Čekić.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Na snimku se čuje Andreana dok peva pesmu Ane Bekute “kad nemam ja trošim” i trenutak “kada ima” - stotku!

Ali, to nije sve - na proslavi na kojoj su koleginice i prijateljice uživale zajedno, kamera Kaćinog mobilnog telefona je zabeležila još nešto - kada je došlo vreme za jedan Katarinin video, vidi se muškarac koji joj stavlja ruku preko ramena dok snima selfi, sakriva lice i kreće da je ljubi po vratu.

Čestitamo - i na bakšišu i na... novom dečku?

BONUS VIDEO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.