Izvor: Press, 27.Nov.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNIN SUSRET SA SLOBOM PROMENIO JE SVE: Anabela prekinula ćutnju! Evo šta kaže o ćerkinom nervnom slomu, strahovima i Radanoviću (VIDEO)

Iskreno o svemu.
Dok je njena ćerka Luna Đogani učestvovala u prvoj sezoni "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, majka Anabela Atijas joj je bila neizmerna podrška. Međutim, kada je Luna odlučila da po drugi put uđe u rijaliti, ona joj je obećala da će ovog puta bitku voditi sama, zbog čega se Anabela povukla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Autor: Printscreen You Tube/Tropical TV


Pre nekoliko dana u "Zadrugu 2" ušao je Lunin bivši dečko iz predhodne sezone Sloba Radanović, čiji je susret pratio čitav Balkan. Nakon što je videla svog bivšeg prvi put nakon posle veze koja se neslavno završila, blogerka je doživela nervni slom pred kamerama. Ovaj gest je naterao Anabelu Atijas da prekinu medijsku tišinu i oglasi se tri meseca posle početka rijalitija.



Pevačica je za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatima, otvoreno govorila o tome kako se osećala dok je gledala ćerkin emotivni slom.



 Ja mislim da svaki roditelj može da razume taj osećaj bespomoćnosti kada vidi svoje dete, pogotovo u tom adolescentskom periodu, kada su na ivici da mrze i sebe i ceo svet. Mislim da ona voli ono što je imala sa njim - rekla je Anabela. 




Autor: Printscreen You Tube/Tropical TV


Ona je, takođe, priznala da su posle prve "Zadruge", u kojoj je Luna otpočela vezu sa oženjenim muškarcem, stizale preteće poruke, zbog čega je navukla strah.



Ona je bila prepuna strahova, blokada. Strah od ljudi, pa strah od otvorenog prostora, pa od zatvorenog . Jednu noć je zbog nekog intervjua koji je čula o sebi doživela nešto slično kao u "Zadruzi" - iskrena je Anabela.


Šta je još rekla možete pogledati u prilogu današnje "Premijere":








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

ONO ŠTO JA IMAM NEMA CENU! Luna u razgovoru sa Zerinom OTKRILA NA ŠTA JE PONOSNA, pa otvorila dušu i priznala da je GRIZE SAVEST! (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Nov.2018, 20:31

Mnogo joj nedostaju. . Luna Đogani je u više navrata govorila kako je odlučila da uđe u Zadrugu jer je imala potrebu da pokaže drugu stranu svoje ličnosti u odnosu na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.