Izvor: Press, 19.Feb.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA MARKOVU BIVŠU POSLALA U IZOLACIJU: Đoganijeva izabrala potrčke, a evo s kim će deliti postelju u hotelu!

Adam Đogani je napustio rijaliti "Zadruga 2" tokom prošle noći, a za vođu postavio je svoju sestru Lunu Đogani. Pred njom je večeras težak zadatak. Kao i svaki vođa mora da izabere tri zadrugara, tačnije, dva potrčka i omiljenu osobu.
Ona je imala ceo dan da razmišlja ko će je slušati i donositi pisma narednih sedam dana. Isto tako uzimajući u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da će jedan od njih biti nominovan u subotu. Luna je odlučila da ove nedelje njeni potrčci budu Maja Marinković, koja je imala romansu sa Luninim dečkom Markom Miljkovićem, i Dorotea Jovanović. Maja i Dorotea su nekada bile najbolje drugarice, međutim njihovo prijateljstvo nedavno je okončano. S obzirom na to da sve ukućane zanima šta se dešava i zbog čega su prekinule svoje druženje, Luna je odlučila da njih dve postavi za potrčke. Na kraju, došao je red da mlada blogerka izabere omiljenu osobu sa kojom će provoditi vreme u hotelu koji se nalazi u okviru ''Zadruge 2''. Njen izbor nije iznenadio njene cimere. Odlučila se da to bude Marko Miljković, njen dečko.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LUNA JE NOVI VOĐA Evo ko su potrčci, a prva noć u hotelu odzvanjala je od UZDAHA

Izvor: Blic, 19.Feb.2019

Adam Đogani napustio je u nedelju uveče rijaliti šiou program "Zadruga 2" i kao novog vođu postavio Lunu Đogani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.