Izvor: Press, 05.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKAS BRUTALNO ODGOVORIO VIKTORU SAVIĆU: Probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće! (FOTO)

Nakon glumčeve objave na Instagramu, folker je u svom stilu morao da mu odgovori.
Viktor Savić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je sprejem na jednom zidu napisano: "Bajaga, a ne Lukas". Glumac je očigledno aludirao na to da narod ide na koncert Bajage i Instruktora, a ne na onaj koji ima Aca Lukas, čime je razbesneo folk zvezdu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />



Autor: Printscreen Instagram


U svom stilu, Lukas nije ostao dužan Saviću.



- Ja kao dokazan i uspešan u svom poslu ne bi trebalo da polemišem sa poluglumcima i epizodistima. Ja isto volim više Bajagu od Lukasa i tu se potpuno slažem sa njim, ali za razliku od ovog "momčića", više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih - ljutito je rekao Lukas i dodao:




Autor: TvPink Printscreen


- Mala preporuka: ako hoćeš da se praviš pametan, gledaj da to radiš sa sebi ravnim, indijancu! Prvo se ispili, pa se onda ku*či. U međuvremenu probaj da dobiješ neku glavnu ulogu, a ne da udaraš tamo gde ćeš da slomiš svoje mlečne zubiće. Možda to i nije loše jer sam čuo da kažu da se to što ti radiš bolje radi bez zuba - izjavio je Lukas.




Autor: TvPink Printscreen


Podsetimo, Savić je ove godine bio na nekolicini koncerata domaćih pevača poput Šabana ŠaulićaMaje Berović Marije Šerifović.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.