LETELO PERJE U SPAVAĆOJ SOBI: Šopićeva sasula Tomoviću sve u lice! Ovome se niko nije nadao!

Izvor: Press, 07.Nov.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETELO PERJE U SPAVAĆOJ SOBI: Šopićeva sasula Tomoviću sve u lice! Ovome se niko nije nadao!

Svađa koja je pomerila sve granice!
Foto:pink
Zadrugarka Ivana Šopić napala je u spavaćoj sobi Bele kuće Vladimira Tomovića zato što ne želi da iznese stav po pitanju emotivne veze Stefana Karića i Ive Grgurević. ,,Šopićeva tvrdi da je Tomovićevo ponašanje licemerno, jer je ranije napadao Ivu ubeđen da nikada neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << biti sa Karićem, dodavši da su nju čak želeli da izbace iz društva zbog druženja sa Grgurevićevom.
Foto: Pink.rs

Rekla si mi da nemam svoj stav prema Ivi i Stefanu, ja od početka pričam da je Jelena Pešić bolja za Stefana, ali ko sam ja tu da se mešam - objasnio je Tomović. Meni je čudno kada ti pitaš Ivu kako si, kada si ovamo pričao da je kurva i prostitutka. Linčovao si Ivu zato što si mislio da Stefan nikada neće biti sa njom. Mene su hteli da izbace iz društva zato što se družim sa Ivom- tvrdila je Ivana. Pogledaje detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:
Foto: Pink.rs

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.