LETEĆE PERJE ZBOG KARIĆA! Ermina i Ivana zaratile zbog Osmanovog sina, Šopićeva joj sve sasula u lice!

Izvor: Press, 28.Feb.2020, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETEĆE PERJE ZBOG KARIĆA! Ermina i Ivana zaratile zbog Osmanovog sina, Šopićeva joj sve sasula u lice!

Ermina Pašović nakon svađe sa Gagijem Đoganijem, zbog Stefana Karića i tajnog zadatka koji je tražila, ušla je u raspravu zbog ove teme i sa Ivanom Šopić koja je bliska Karićeva drugarica.
fotopink
.
Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ti baš nisi bila iskrena ili si demantovala tu neku svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iskrenost. Tebe niko ne juri i ne davi. Ti si sve potencirala. Kako si bila iskrena? Promenila si sedam priča. Ja ne mogu da veruješ ta pričaš. Ermina, meni nije normalno da tražiš zadatak da nekoga poljubiš. Misliš da je normlano to Stefanu da radiš, a znaš da mu je neprijatno - govorila je Ivana. Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo iskreno prijateljstvo i prema tebi i prema njemu... On se meni sviđao. Ja njega tek kada sam bolje upoznala, rekla sam da mi je Stefan pao u očima. Tu se stavlja tačka i od tada je sve prijateljski, do ovog zadatka. To je zadatak, što pravite bauk od toga? To je zaj*bancija. Mogla sam da ispadnem g*vno i da prečutim - pričala je Ermina. Znaš kada bi bila zaj*bancija, da si se ti sve vreme sprdala, a ti si dala materijala da dođe do ovoga. To je sve istina - govorila je Zorica, Ermini. Foto: TV Pink Printscreen

Išla si na tuđu štetu. Neću da trpim tvoje napade histerije. Ja sam došla kao prijatelj da pričam s tobom. Pričaš o iskrenosti, a nisi iskrena. Promenila si svaku verziju priče. Nisam htela da se mešam u ovo da ne bi bilo da sam ja ljubomorna. Ti si pričala do skoro Matoroj da ne možeš da veruješ kako si se zaljubila. Ti si se sve vreme ponašala zaljubuljeno. Ti si pre dva dana napisala na stolu "Ermina i Stefan" - nastavila je Ivana. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.