Izvor: Press, 25.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAZIĆ VAN SEBE OD SREĆE: Trudna Marina saopštila Darku da ČEKA SINA, a onda objavila sliku sa ULTRAZVUKA! (FOTO)

Pohvalila se na društvenim mrežama.
Folk pevač Darko Lazić juče je saznao da će dobiti sina! Naime, njega je trudna verenica Marina Gagić lepom vešću iznenadila u banji Selters, u kojoj se i dalje oporavlja od posledica saobraćajne nezgode, a kako bi se postarala da njen dragi ovaj trenutak ne zaboravi nikada, ona se prerušila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Baba Mrazicu i na helijumskim balonima ispisala poruku koja je pevaču momentalno izmamila osmeh.




Autor: Instagram


Ubrzo je usledilo i novo iznenađenje - prva fotografija sa ultrazvuka! Trudna Marina pozirala je sa prvom sličicom sa ultrazvuka koju će, nema sumnje, čuvati zauvek i koja će je sećati na najsrećniji trenutak u životu.





Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.