LA LIGA Satistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LA LIGA Satistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

VALENSIJA – MAJORKA
Nedelja 17:00
Samo bod i jedan gol za „slepe miševe“ u prva dva kola La Lige. Majorka ima tri boda iz dva meča na svom terenu. Poslednji put kada su ove dve ekipe igrale u elitnom rangu Španije, u sezoni 2012/2013, domaćini su imali više uspeha. Valensija je dobila na Mestalji sa 2:0, a istim rezultatom su se Ostrvljani revanširali. Najčešće dolazi 2-3 gola na utakmicama ovih rivala.
MAXBET ASISTENCIJA 1-1, UG 3+
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ATLETIKO MADRID – EIBAR
Nedelja 19:00
Čolo Simeone je promenio ekipu ovog leta, ali se strategija ne menja – granitna odbrana na čelu sa slovenačkim golmanom Janom Oblakom. Morata i Vitolo su golovima u prva dva kola doneli maksimalnih šest bodova „jorgandžijama“. Srpski golman Marko Dmitović prošle nedelje je sačuvao mrežu u Pamploni. Prošle sezone na Metropolitanu Baskijci su iznenadili, odigrali 1:1.
MAXBET ASISTENCIJA X-1, 2>
ESPANJOL – GRANADA
Nedelja, 19:00
Kilav početak za oba tima i samo bod na kontu posle dva kola. Espanjol još nije postigao gol u La Ligi, dok je Granada dala četiri, i to sve Viljarealu na premijeri nove sezone. Zanimljivo, na šest prethodnih mečeva dolazila je igra GG, a na pet od šest poslednjih susreta dolazila je kombinacija GG& 2-3. Tim iz Barselone dobio je poslednja dva duela protiv Granade u eliti.
MAXBET ASISTENCIJA 1X&0-2, 1P0-12P0-2
 
Članak LA LIGA Satistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LA LIGA Satistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.