Kultni horor serijal dobija još najmanje DVA nastavka!

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultni horor serijal dobija još najmanje DVA nastavka!

Majkl Majers i Lori Stroud će odmeriti snage još dva puta u naredne dve godine.

Studio "Univerzal" je objavio da će novi nastavak jednog od napoznatijih horor serijala, "Halloween kills" premijerno biti prikazan u oktobru 2020. godine, a njegov nastavak samo godinu dana kasnije.

U novim nastavcima će se naći svima dobro poznata glumačka ekipa glumica Džejmi Li Kertis u svojoj ulozi Lori Stroud, a glavni lik Majkla Majersa će igrati scenarista i glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nik Kesl.

Prvi deo ovog filma je snimljen još 1978. godine, i pratio je Majkla Majersa koji je završio u ludnici nakon što je sa samo šest godina nožem ubio sestru. Prošlo je 15 godina od tog događaja i Majers uspeva da pobegne iz sanatorijuma 1978. godine, na Noć veštica i vrati se u rodni grad.

On počinje da uhodi srednjoškolku Lori Stroud, a ujedno počinje i masovno da ubija njene prijatelje.

Originalni deo je režirao Džon Karpenter, koji je bio pozvan kao producent i konsultant da učestvuje u poslednjem filmu o Majklu Majersu iz 2018. godine. U tom delu Lori ima ćerku Keren (Džudi Grir) i unuku Alison (Endi Matiček) koje mora da zaštiti kada Majers posle četiri decenije opet pobegne iz ludnice.

Prošlogodišnji nastvak filma  je zaradio 225 miliona dolara i time postao najuspešniji film iz ove franšize.

Pogledajte kako je baka Lori prošle godine savladala zlikovca Majersa:



Izvor: YouTube/Universal Pictures

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.