Košarkaši Mege doputovali na Bahame, sledi meč sa finalistom NCAA

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Mege doputovali na Bahame, sledi meč sa finalistom NCAA

Košarkaši Mega Bemaksa su doputovali na Bahame gde ih očekuju dva duela sa NCAA finalistom, ekipom Teksas Tek. Izabranici Dejana Milojevića će imati dva kontrolna duela sa ovogodišnjim finalistom NCAA šampionata, i to 16. avgusta od 1 sat posle ponoći po našem vremenu, kao i 18. avgusta od 19 časova.
Od 19 igraju Apolon – Austrija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.95.
Trener Mege Dejan Milojević je na put poveo 12 igrača: Luka Ašćerić, Andrija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Marjanović, Nikola Mišković, Edin Atić, Luka Cerovina, Filip Stanić, Nikola Tanasković, Jurij Macura, Uroš Trifunović, Marko Simonović, Novak Musić i Marko Brekić. Prosek godina ekipe Mege na Bahamima će biti 19.9 a najstariji igrači će biti Luka Ašćerić i Edin Atić sa po 22 godine.
Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je izjavio da su utakmice na Bahamima potvrda dobrog rada i izgrađene odlične reputacije kluba.
Ovakva putovanja, kao i utakmice protiv Teksas Teka koje nas očekuju, potvrda su dobrog i sistemskog rada u klubu, kao i odlične reputacije koju smo izgradili kao najbolja sredina za mlade igrače na putu ka NBA ligi. Prošlog leta smo na poziv ovde odigrali utakmicu protiv Kentakija koji ima najviše izabranih igrača na NBA draftu, a potom smo u Španiji odmerili snage sa ekipom Mičigena. Polako, ali sigurno uspostavljamo tradiciju predsezonskog odmeravanja snaga sa najeminentnijim NCAA ekipama. Počelo je pre ćetiri leta duelom u Grčkoj sa Teksas A&M i s obzirom da je Mega tim odakle je izbrano čak 10 igrača na NBA draftu od 2014. godine, verujemo da će se trend nastaviti – izjavio je Ćakić i nastavio:
– Po dolasku na Bahame, bitno je da se što pre aklimatizujemo i uđemo u ritam treninga. Pripreme smo započeli pre svih ABA ekipa, 22. jula i utakmice protiv Teksas Teka će biti dobra prilika da vidimo koliko trenutno možemo. Nedostaje nam Ognjen Čarapić koji je sa reprezentacijom Crne Gore na pripremama za Svetsko prvenstvo, ali svi momci koji su tu će dati sve od sebe da nadoknade njegov izostanak.
Pre puta na Bahame, Mega je odigrala dva duela protiv kineskog Sičuan Blu Vejlsa u kojima je zabeležila ubedljive pobede, 118:65 u prvom duelu prošle srede u hali Mega fektori, kao i 99:71 u utakmici koja je u subotu odigrana u hali Vizura Sport u Zemunu.

The post Košarkaši Mege doputovali na Bahame, sledi meč sa finalistom NCAA appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci skratili spisak, otpao jedan od braće Adetokumbo

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Tanasis Skurtopulos objavio je spisak od 14 igrača koji će da nastave pripreme za Svetsko prvenstvo koje 31. avgusta počinje u Kini. Sa spiska su otpali Vangelis Mancaris i Kostas Adetokumbo.. Od 19 igraju Apolon – Austrija, a u kladionici MaxBet je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.