Koncerti na zidiću kod Doma omladine i subotom

Izvor: Press, 31.Jul.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti "na zidiću" kod Doma omladine i subotom

Dosadašnji koncerti, održavani svakog petka od sredine juna, izazvali su izuzetno interesovanje publike, kao i bendova koji su se javili sa željom da se uključe u program, a i mediji su sa velikom pažnjom ispratili sve koncerte mladih grupa "na zidiću", ističe se u saopštenju DOB-a.

Od 2. avgusta subote "na zidiću" biće posebno namenjene bivšim omladincima koji su nekada svirali ili želeli da sviraju u DOB-u, a prvi koncert održaće Maja i Saša Saks bend, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << godinama svirao na čuvenim igrankama u Domu omladine.

Do kraja leta subotom na Platou Milana Mladenovića publika će čuti i VIS Zveri, Vlada Džet Bend, kao i Štreberse, Halftons i druge bendove.  U slučaju kiše, svi koncerti biće održani u Holu Doma omladine.

DOB je pred početak ovog leta pokrenuo ciklus koncerata na mini sceni "na zidiću", sa željom da predstavi najnovije muzičke pojave kod nas, da kvalitetni muzičari nastupe na najprometnijem mestu u gradu, ali i da studenti i đaci koji raspust provode u Beogradu, kao i ostali građani i gosti glavnog grada imaju priliku za besplatno muzičko druženje.

Plato ispred Doma omladine zove se po Milanu Mladenoviću, frontmenu "Ekatarine Velike", muzičaru koji predstavlja jednu od najznačajnijih figura u našoj popularnoj muzici, osobi koja je umećem, integritetom i stavom inspirisala mlađe generacije. Neki od najvećih uspeha njegove grupe vezani su upravo za Dom omladine, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncerti "Na zidiću" ispred Doma omladine od avgusta i subotom!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2013, 10:45

Zbog velikog interesovanja javnosti, bendova i medija, Dom omladine Beograda će koncerte „na zidiću“ na Platou Milana Mladenovića, od avgusta organizovati i subotom...Do sada održani koncerti izazvali su izuzetno interesovanje publike, ali i bendova koji su nas kontaktirali sa željom da se uključe...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.