Ko to otkriva prljavštine o Dari? Klasične laži!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to otkriva "prljavštine" o Dari? "Klasične laži!"

Pevačica se oglasila zbog navoda da njen "brat" ulazi u rijaliti da otkriva stvari iz njenog privatnog života.

Domaći mediji su objavili da izvesni Vladimir Adžić i navodni brat folkerke Dare Bubamare, ulazi u predstojeću treću sezonu rijalitija Zadruga na TV Pink, gde planira da iznosi u javnost stvari iz njenog života.

"Vladimir Adžić, koji živi u Novom Sadu i koji je brat naše popularne folkerke, odmah je prihvatio poziv da uđe u rijaliti jer želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da otkrije sve prljavštine o Dari", rekao je izvor za "Alo".

Međutim, pevačica se sada oglasila na svom Instagram profilu i demantovala ove navode, kao i to da joj je pomenuti muškarac uopšte bilo kakav rod.

"Ovo su laži, ne poznajem nikakvog Vladimira Adžića. Nije mi nikakav rod. Klasične laži, zloupotreba mog imena", napisala je Dara.

Stihovi Dare Bubamare u Muzeju savremene umetnosti!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.