Ko je to pričao Keri Bredšo šta bih ti sve radio?!

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je to pričao Keri Bredšo "šta bih ti sve radio"?!

Sara Džesika Parker o uznemiravanju na setu - "pitao je na šta bi sve mogao da me nagovori".

Glumica Sara Džesika Parker rekla je da je doživela uznemiravanje na setu nekoliko filmova koje je snimala, ali i na snimanju svoje najpoznatije serije.

Na pitanje da li je ikada prijavila produkciji ukoliko se neko neprikladno ponašao, Sara je dala primer iz serije koja ju je proslavila, "Seks i grad".

"Desilo se nešto, bila je situacija sa jednim gostujućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glumcem. Nisam se osećala dovoljno moćno da nešto kažem ljudima na setu, jer je on bio 'iznad' mene. Komentarisao je mene, moje telo, i šta misli da bi uspeo da me 'ubedi da radimo'. Prijavila sam to svom agentu, koji je dalje preuzeo stvar na sebe. Rekao je produkciji da mi je kupio jednosmernu kartu za povratak kući, i da se neću vratiti ukoliko ne srede situaciju," rekla je ona.

Sara nije otkrila ko je bio glumac koji je na setu pravio neprijatnosti, ali američki mediji silno se zabavljaju nagađajući ko je u pitanju.

Od većih filmskih (muških) zvezda, u seriji su gostovali Metju Mekonahi, Bredli Kuper, Dejvid Dukovni, Džastin Teru, Džon Sleteri, Endi Koen i drugi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.