Izvor: Press, 30.Avg.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija nema milosti, ponovo je komentarisala ulazak Lune u Zadrugu 2, ovog puta JOŠ GORE!

Iako su se mnogi učesnici “Zadruge” nadali velikoj karijeri po okončanju rijalitija, realnost je pokazala da je većina njih ponovo pohrlila na imanje u Šimanovcima. Među njima našla se i Luna Đogani.
Sa druge strane, Kija Kockar ne želi da bude u “Zadruzi 2” nego se posvetila muzičkoj karijeri, a nakon uspeha pesme “Ne vraćam se na staro”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koja je za mesec dana na Jutjubu prešla cifru od 15 miliona pregleda, najavila je i pesmu “Potpis”.
Pobednica “Zadruge” je samo jednom kratko prokomentarisala ponovni ulazak Đoganijeve u rijaliti rečima da je “Luna konačno shvatila gde pripada”, a kada je pred kamerama “Premijere” upitana da objasni ovu svoju izjavu, ona je kroz smeh dodala:
“Samo sam rekla da je našla mesto gde pripada, ali bolje joj je i to nego da bude modna blogerka, zar ne?”, kratka je ponovo bila Kija.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.