Izvor: Press, 01.Nov.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija Kockar je postigla ogroman uspeh, a evo šta Đole Đogani misli o tome

Dajući poslednji intervju, Đole Đogani je, osvrćući se na to da se njegova bratanica Luna sve bolje snalazi u “Zadruzi 2”, optužio Slobodana Radanovića za njene pehove u prvoj sezoni rijalitija.
Denser je dodao da je pevač sve rešio u svoju korist, da bi se potom osvrnuo na Kiju Kockar.
“Čak je ispala i velika korist za Kiju. Od nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << žene, postala je popularna ličnost koja lepo zarađuje. Od nepoznate supruge nepoznatog Slobe, postala je poznata. Odnosno, oboje su postali poznati preko Lune!”, istakao je za Scandal! Đole, osvrćući se ponovo vezu Đoganijeve i Radanovića.

“Mogla je to da bude lepa, platonska ljubav, dok se ne razvede. Pogledi, držanje za ruku… Ovako, svojim postupcima, uništio je Lunu, pregazio svoju ženu. Kija je pametna i inteligentna. Okrenula je sve u svoju korist”, nastavio je Đogani, a onda napravio paralelu šta bi se desilo u stvarnosti da nije došlo do realizovanja zabranjene ljubavi.
“Zamislite ovako – Sloba je pazio na Lunu, nisu ništa imali, bili su super drugari. Ispoštovali su gledaoce, da se ne nerviraju. Nisu pravili preljube, bili su mnogo fini, ovaj nije prevario ženu, žena je ostala u Budvi, ali ga nije prevarila i tako… Ne bi bio najgledaniji rijaliti ikada. Ne bi ušla Kija, ne bi bilo Slobe. Ko bi sada pevao i imao karijeru koja se nije ni sanjala? Ko bi putovao, kupovao auta i stanove i luksuzno živeo? Ko bi pisao knjige? Ne znamo… Neko bi ostao u Budvi, a neko bi iz Zrenjanina išao na sitne tezge. Opet odvojeno, kao i sada, kada imaju sve, a nisu zajedno. Šta ih je onda odvojilo, ako je bilo ljubavi? Luna? Pitam se… Pa, sada Lune nema, zašto nisu zajedno?”, istakao je Đole.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.