Izvor: Press, 31.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULIĆEVA BRIZNULA U PLAČ KADA JOJ SE JAVILA MAJKA: Marija nije ni pozdravila Zolu, a Miljana eksplodirala od BESA! (VIDEO)

Miljana Kulić je počela da plače čim je videla čestitku za Novu godinu od svoje majke Marije, gde ni u jednom trenutku nije pomenula njenog dečka Lazara Čolića Zolu.
"Draga Miljana, srećna ti Nova godina, želimo tebi i Željku puno zdravlja i sreće. Sve najbolje ti žele mama, tata, Tijana i Ana. Budi mi dobra, puno zdravlja sreće i uspeha. Vodi računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << o svom ponašanju", poručila je Marija Miljani.
 



FOTO: PRINTSCREEN
"Ljuta sam što nisam videla Tijanu i Anu i tatu, i ništa me ne zanima. Tata me je uvek podržavao. Ljuta sam što nije Lazara pozdravila. To je osnovni red i kultura. Nije mi jasno zbog čega ga nije pozdravila", rekla je Miljana.
 
"Razumem je što je razočarana, nadam se da će sutra doći i otac i sestre i da ih ja upoznam. Pojma nemam, iznenadilo me što me nije pozdravila", dodao je Zola.
 
FOTO: PRINTSCREEN

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KRUNIĆEVA RIDALA NA SAV GLAS, BOL JE NEIZDRŽIV: Kada je OVO videla, istrčala je napolje i totalno se SLOMILA! (VIDEO)

Izvor: Press, 31.Dec.2018

Jeleni Krunić je njena majka uputila novogodišnju čestitku zbog koje je ona odmah briznula u plač i nije mogla da dođe do reči te je istog trenutka napustila Belu kuću. . "Rođena...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.