Izvor: Press, 27.Nov.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K*RVO, ŽIVIŠ SAMA KAO PAS: Žestoki rat pevačica u Zadruzi! Zorica Marković PODIVLJALA, pa svojoj koleginici obećala PAKAO! (VIDEO)

Ovo niko nije očekivao.
Zadrugari su u toku dana bili pod velikom tenzijom jer su razmišljali o tome kako će se organizovati u vezi sa kupovinom, budući da nisu znali ko će od njih biti zadužen za to.



Veliki šef je prilikom poslao pismo kojim je neke zadrugare prijatno, a neke neprijatno iznenadio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<



Autor: Zadruga - RTV Pink


Danas će u prodavnicu ići Vođa, Ljuba, Ervin, Ana i Zerina. "Fast food" je otvoren - pisalo je u pismu Velikog šefa.


Međutim, dogodilo se nešto što niko nije očekivao, a to je žestoka svađa između Suzane Perović i Zorice Marković. Naime, pred sam polazak zadrugara u kupovinu, Suzana je izjavila da je izgubila spisak namirnica koje je Zorica naručila, što je nju iznerviralo, jer smatra da je to uradila namerno.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Fu*setino jedna, ku*vo! Gde je spisak?! Je*aću te do kraja, neće ti ni Miki pomoći! Bivši muž me molio da je ne diram, živi sama kao pas, meni priča neku priču ovde. Vratila mi je spisak pred polazak - rekla je Zorica.


Izgubila sam spisak, šta da radim?! Sram te bilo. Izgubila sam ga i šta sad?! Izgubila sam ga! - rekla je Suza.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Ma nemoj, tako samo rade ku*vetine! Ti se na Mikija oslanjaš! - vikala je Zorica.


Ponovi šta si rekla?! Hvala ti, tek ćeš da vidiš, kome ćeš ti da pretiš!? Šta tebe briga za njega, bre?! - rekla je Suza.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.