KONACNO SE OGLASILA KIJA EVO STA JE PORUCILA SLOBI RADANOVICU I KAKO JE ON REAGOVAO

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONACNO SE OGLASILA KIJA EVO STA JE PORUCILA SLOBI RADANOVICU I KAKO JE ON REAGOVAO

Kako cela drama oko Slobodana Radanovića, oženjenog pevača koji je ušao u "Zadrugu" i prevario svoju suprugu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani, ne prestaje, često su se mogli čuti pohvalni komentari na račun pevačeve žene koja je ostajala dostojanstveno nema na celu situaciju.

Ipak, ona je odlučila da se oglasi i to prilikom uživo uključenja u "Zadrugu", kada je sa svojim suprugom komunicirala putem SMS poruka koje je slala novinaru u studiju, da bi ih on potom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << čitao naglas.

- Treba da ga bude sramota što me naziva glupačom. Prenesi Safetu, odnosno Slobodanu, da ne uzima u usta više mene i moju porodicu. I, da, istina je. Varao me je - poručila je Kija.

-Nisam nijednu ružnu reč rekao o njoj. Prvo su oni mene uzeli u usta - branio se Radanović.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.