KOLIKO ĆE OVA IDILA TRAJATI? Luna i Marko uživaju u HARMONIČNOM ODNOSU! Gagija su pridobili, a Miljković krivicu za loš odnos svoje devojke sa majkom SVALIO NA SEBE!

Izvor: Press, 12.Maj.2020, 13:44

KOLIKO ĆE OVA IDILA TRAJATI? Luna i Marko uživaju u HARMONIČNOM ODNOSU! Gagija su pridobili, a Miljković krivicu za loš odnos svoje devojke sa majkom SVALIO NA SEBE!

KOLIKO ĆE OVA IDILA TRAJATI? Luna i Marko uživaju u HARMONIČNOM ODNOSU! Gagija su pridobili, a Miljković krivicu za loš odnos svoje devojke sa majkom SVALIO NA SEBE!
Foto:pink
Jedna od glavnih tema bio je odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, kao i njihovi odnosi sa Luninim roditeljima Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Anabela je priznala da se razočarala u ćerku, po ko zna koji put, a sad je razlog to što se u pismu nije obratila sestrama Nini i Blankici, već drugu Savu Peroviću. Luna se pravdala da je znala da će majka pisati sestrama te je ona svoje pismo uputila drugu koji vodi računa o njenom stanu i psu.
Čini se da su od pomirenja Luna i Marko nikad zaljubljeniji te su nežnosti razmenjivali i sinoć za crnim stolom.
Mnogo toga smo prošli, ljubav između nas dvoje je specifična, dosta i brinem za nju, ne znam. Kada se sve to sabere i pomnoži, da se ne lažemo, na ovo pitanje nemam neki odgovor. O svojim emocijama se baš ne otvaram za stolom. Imali smo razgovor na temu svega što nam se dešavalo, to je jače i od mene i nje. Tokom perioda kada smo bili razdvojeni, meni je bilo mnogo teško, a i njoj. Zašto ne bismo dali jedno drugom šansu - rekao je Miljković sinoć. Marko je upitan i da li su imali odnose što je ovaj zadrugar demantovao.
Ne znam, ali mislim da je kod nas sve na svom mestu. Bili smo u tuš kabini, ali nismo imali s*ks, ona ima svoj problem. Jesmo se strastveno ljubili, strast među nama je evidentna, ali s*ks nismo imali - tvrdio je Miljković. Luna i Marko su tokom sinoćnje emisije ponovo pomenuli laži koje su ih dovele do raskida, ali i tvrdnje Markovog oca da se on neće pomiriti sa Đoganijevom.
Ovaj rijaliti par dotakao se i njihovog odnosa sa Luninim roditeljima Gagijem i Anabelom. Prvi put Miljković je preuzeo krivicu što je Luna u sve gorim odnosima sa majkom.
Ja sam je učio da ne pokazuje svoje emocije kada je rijaliti u pitanju. Kada neko vidi ovde njenu emociju, odmah će to iskoristiti i razapeti je. Njena majka je primetila tu promenu, koju sam je ja, iskreno, naučio. Smatram da njih dve treba da sednu da pričaju van crnog stola, i da pokušaju da reše problem. Ne želim da narušava svoje zdravlje ovde, da doživljava nervne slomove. Ja ću da se maksimalno potruditi da ne komentarišem, podvući ću crtu, da makar svako sačuva svoje zdravlje, nije naivna situacija kako ljudima izgleda uopšte - govorio je Miljković, koji je vidno promenio ploču izlaganja. Izgleda da tek sada počinje rijaliti. Nijedna nagla promena meni nije jasna, ne mislim da je Marko iskren, mislim da se obraća glasačima, skuplja nove glasače. Jači mu je ego nego želja da odglumi žrtvu. Ovo mu je taktika. Mislim da je i pomirenje neiskreno i mislim da će Luna propatiti. Ovo je osveta Luni jer ga je javno izblamirala. Anabela treba da prestane da vodi brigu o Luni... Luna je malo blesava, neka je pusti da olupa glavom o zid, da se ne meša šta će da radi u ljubavnom smislu. Ja tu ne vidim ljubav. Kod Lune privlači taj njegov odnos prema njoj, to: "Šutnuću te, ostaviću te kao kuju", ona se na to loži. To sam nazvao i fetišom. Njoj je sada lepo, ali mislim da Marko nije bio iskren i da tu ne može da bude peglanja i njegovog pomirenja sa Anabelom. One uvrede, bacanje na kolena, to se ne zaboravlja za ceo život. Ti Luna voliš takav način ponašanja, voliš takvu vrstu odnosa muškarca prema tebi - rekao je sinoć Marko Đedović, a sa njim su se složili još neki zadrugari. Gagi Đogani je sinoć rekao da je srećan kad je Luna srećna i da mu je drago što su se ona i Marko pomirili... A do pre nekoliko dana je svojoj bivšoj supruzi govorio da je toj vezi došao kraj i da tako treba da ostane.
Prvo da ti kažem da mi je drago da je vidim srećnu, želim joj svu sreću ovog sveta. Odnos nas dve se neće tek tako lako rešiti, možda napolju. Možda i ja dodelim neki karton, pošto vidim da je to pali. U prvoj sezoni sam prošla kao Hitler, jer sam branila nešto što sam tada mislila da je ljubav. Zabolela me je njena rečenica da nikada ne može da zaboravi Marku što je uvek bio uz nju, a meni je sve zaboravila. Gadno mi je da pogledam u njihovom pravcu. Skoncetrisaću se isključivo na svoje druge dve devojčice i prestati da idealizujem svoju prvu ćerku. To je za mene neka vrsta sindroma što je Luna patološki vezana za svog mučitelja, kao što sam ja vezana za dete koje sam nosila u stomaku. Njoj više niko ništa ne veruje, ona je patološki lažov. Sve ste lepo videli, da je htela, kada se pomirila sa Markom, prišla bi mi i prvoj mi rekla, nju ne zanimam. Da se valja u blatu, ne bi me zanimala. Baš posle onoga što je rekla da ja nisam takva kakva se ovde predstavljam, da naš odnos nije nimalo dobar napolju... Od blata će me praviti, samo da odredim datum kada ću je primiti da razgovaramo - bio je Anabelin komentar na sve. Koliko će harmonija u Luninoj i Markovoj vezi trajati, hoće li uspeti da se izmire i sa Anabelom do kraja rijalitija, kao i da li će zadržati Gagija na svojoj strani, sve to ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.