KO GOD OVO ČITA... Žena je u samousluzi spazila PORUKU zalepljenu na pakovanju sira - ove reči su je ostavile u ČUDU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 10:53

"KO GOD OVO ČITA..." Žena je u samousluzi spazila PORUKU zalepljenu na pakovanju sira - ove reči su je ostavile u ČUDU (FOTO)

Nešto što se ne viđa baš svaki dan.

Jednu ženu iz Melburna tokom uobičajene kupovine iznenadila je poruka zalepljena na pakovanju sira na polici u supermarketu.

Dok je Rebeka razgledala proizvode, pažnju joj je privukao papirić zalepljen na artikal. Kada je pročitala šta na njemu piše, shvatila je da je reč o poruci koju je ostavio neko od kupaca.

"Ko god da si, ti koji ovo čitaš - ide ti odlično! Zaslužuješ divan i srećan dan danas!"
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Rebeka je podelila fotografiju ove poruke na Fejsbuku, uz sledeće reči: - Nešto što se ne viđa u prodavnici baš svaki dan, nateralo me je da se nasmejem!

Njen post prikupio je dosta komentara, a mnogi su se složili da je poruka slatka, i da je lepo što je neko učinio nešto da bi nekome ulepšao dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.