KNJAZ MILOŠ: Više od 200 godina čuvar slavske tradicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNJAZ MILOŠ: Više od 200 godina čuvar slavske tradicije

Dragi domaćini, Knjaz vam želi srećnu slavu!

Stiglo je doba godine kada se u kalendaru nižu dani u kojima naš narod slavi svece – zaštitinike porodica. Povodom krsne slave, ponosni domaćini pripremaju raznovrsne specijalitete kojima će počastiti drage goste, koji radosno i sa toplinom u srcu dolaze kod svojih bližnjih.

Pored sveće, žita, slavskog kolača i vina, gazirana mineralna voda Knjaz Miloš neizostavni je deo tradicije i više od dva veka krasi slavske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trpeze u domovima širom zemlje. Slavljenje krsne slave predstavlja tradiciju, koja se ponosno čuva i prenosi sa kolena na koleno. Knjaz je tako postao deo našeg porodičnog nasleđa i čuvar pravih vrednosti i svečanih trenutaka koje s ljubavlju delimo sa najbližima.

Dragi domaćini, Knjaz vam i ove godine želi srećnu slavu i porodično blagostanje.

Ovih šest stvari će zanimati samo vozače

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.