Izvor: Press, 03.Jan.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA JOJ BILA RAK RANA A SAD JOJ SVE OPRAŠTA: Ono što je Luna ispričala o svojoj ljutoj suparnici ZGRANULO JE SVE

Priznala sve...
Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su odlučile da u Novu godinu uđu raščišćenih računa. Zakopale su ratne sekire, a tokom dugog razgovora koji su vodile, Luna se setila i reči Kristine Kije Kockar o njenom tadašnjem mužu koji je u isto vreme bio i Lunin dečko.
- Ona je za mene ispala ful, sve što mi je rekla za ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bila je u pravu. Da sam je slušala možda bih bolje i prošla. Ništa nas dve nismo krive, sve je bila u pravu za ovog. Sve što je postigla, svaka joj čast! - rekla je iskreno Luna.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

KIJA RASKRINKALA SLOBU VEĆ PRVOG DANA NOVE GODINE: Bivši muž mi je pisao za Novu godinu! Evo šta joj je poželeo, a Kockareva nikad BRUTALNIJA

Izvor: Press, 03.Jan.2019

Kristina Kija Kockar dobila je divne čestitke pre ponoći, od majke i bake, a Novu godinu joj je čestitao i bivši suprug Slobodan Radanović. . - Bivši suprug mi je poželeo da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.