KAPITEN U POSETI KUZMIĆU Zvezdin as USTAO iz kreveta, ŠETA i ŠALI SE sa svima

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITEN U POSETI KUZMIĆU Zvezdin as USTAO iz kreveta, ŠETA i ŠALI SE sa svima

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Ognjen Kuzmić je izašao iz šok sobe. Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije potpuno se oporavio od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći prošle nedelje na autoputu Prnjavor – Banjaluka. Foto: Sedat Suna / EPA; Ognjen Kuzmić Pored roditelja i supruge, Kuzmiću je ovog ponedeljka bio u poseti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kapiten Branko Lazić, kao i predstavnici KK Crvena zvezda. Lazić i Kuzmić su se sve vreme šalili i pričali, a Ognjen je čak i šetao. Sve vreme je stameni centar bio dobro raspoložen, zbijao šale, govorio šta bi želeo da jede. Kako su iz Urgentnog centra za „Blicsport” kazali, Kuzmić se oporavlja odlično. Kod oporavka, bilo je od značaja i to što je Ognjen bio zdrav, jak, i organizam je mogao da mu izdrži sve povrede, kasnije opoeraciju, kao i oporavku od iste. Podsetimo, Ognjenu je tokom prošle sedmice bila operisana vilica, koja mu je bila polomljena u sudaru. Posle nje, Kuzmić je počeo normalno da diše. – Stanje pacijenta Ognjena Kuzmića je stabilno i on nije životno ugrožen. Komunicira sa svima u okruženju i lekari su vrlo zadovoljni njegovim oporavkom. On će ostati u Urgentnom centru dok se potpuno ne oporavi, a doktori će i dalje nastaviti da prate njegovo stanje – rekli su iz Urgentnog centra za „Blicsport”. Kuzmić je pre osam dana zadobio teške povrede u sudaru dva luksuzna automobila i iz Banjaluke je istog prepodneva prebačen za Beograd u komi. Lekari su centra Zvezde i reprezentacije Srbije sve vreme držali u indukovanoj komi zbog teških povreda, ali i bolova kojima je njegovo telo bilo izloženo. – Dobra stvar je što je Ognjen sportista i što je njegov organizam bio zdrav i jak, te je mogao sve ovo da izdrži i gotovo potpuno se oporavi – potvrdili su za „Blicsport” iz Urgentnog centra. […] More
The post KAPITEN U POSETI KUZMIĆU Zvezdin as USTAO iz kreveta, ŠETA i ŠALI SE sa svima appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmić ustao iz kreveta

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2019

Ognjen Kuzmić je izašao iz šok sobe. Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije oporavlja se od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći prošle nedjelje na putu Prijedor - Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.