Izvor: Press, 07.Sep.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO NAREĐENJE: Veljko pokazao koliko je OPASAN, pa mu na ovaj način zabranio da jede! (FOTO)

Ovo je sigurno raznežilo sve.
Prvak u kik boksu, Veljko Ražnatović ne prestaje da iznenađuje javnost svojim uspesima, a njegove pobede slave i verni obožavaoci sa kojima na društvenim mrežama sve češće deli svoje životne trenutke.




Autor: Printscreen Instagram


Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << on je ovoga puta odlučio da se našali sa svojim omiljenim ljubimcem, psom, kome je naredio da ne uzima njegovu hranu. Pas je bio toliko tužan zbog toga da sin najveće folk zvezde Cece Ražnatović nije mogao, a da se ne nasmeje.




Autor: Printscreen Instagram


PROČITAJTE JOŠ: BLIZNAKINJE SPREMNE DA NAPRAVE POMETNJU U 'ZADRUZI 2': Mi smo unikatne, a učesnici sa rijaliti karijerama su polovna roba! (FOTO)



Ne možeš da dobiješ moj doručak, neću ti dati, da li ti je to jasno? - rekao je Veljko kroz smeh, a pas je bio vidno snužden zbog njegovog naređenja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.