KAKVE OBLINE Zanosna Penelope Kruz pozirala obnažena, a samo jednim predmetom je prekrila svoje bujne grudi

Izvor: Blic, 17.Okt.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVE OBLINE Zanosna Penelope Kruz pozirala obnažena, a samo jednim predmetom je prekrila svoje bujne grudi

Da, upravo ona ima 43 godine i dalje je jedna od najpoželjnijih dama u Holivudu. Španska glumica koja je karijeru započela sa svega 18 godina ne prestaje da iznenađuje izgledom.

S obzirom na to da ima sjajno telo, bilo je i očekivano da će se po ko zna koji put naći na nekoj naslovnoj strani. Za novo poziranje, Kruzova je pokušala samo zavesom da prekrije svoje obline.

Međutim, bujne grudi i njeni bokovi su tek na taj način došli u prvi plan, a hiljade pratilaca na društvenim mrežama su sa oduševljenjem dočekali ovu fotografiju. Da li se u poslednje dve decenije ona promenila i koliko zasita, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO 18+) PENELOPE KRUZ POTPUNO GOLA: Zanosna Španjolka izgleda brutalno u 43. godini!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2017

Glumica je i dalje jedna od najpoželjnijih žena u Holivudu, uprkos tome što ima 43 godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.