KAKO LI ĆE TEODOSIĆ REAGOVATI NA OVO? Miloš Biković ostavio DVOSMISLENU PORUKU Jelisaveti Orašanin

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO LI ĆE TEODOSIĆ REAGOVATI NA OVO? Miloš Biković ostavio DVOSMISLENU PORUKU Jelisaveti Orašanin

Mladi glumac odavno poznaje koleginicu koja se nedavno udala za Miloša Teodosića, a sada je iskoristio priliku pa je na njenom Instagram profilu ostavio poruku koja može da se protumači na više načina.

Miloš Biković i Jelisaveta Orašanin su u odličnim odnosima, a pojavio se krajem juna i na njenom venčanju sa poznatim košarkašem, u društvu devojke, manekenke Aglaje Tarasove.

Sada se uključio u Jelisavetin lajv prenos na Instagramu, pa joj je ostavio par >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poruka, a jedna od njih je bila dvosmislena.

Naime, glumac joj je poručio: "užasna si", a da li je bio ozbiljan ili se šalio znaju samo oni.

Podsetimo, Miloš Biković trenutno radi na novom ostvarenju ruske produkcije, dok ćemo Jelisavetu uskoro moći da vidimo u novoj sezoni serije "Ubice mog oca".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.