Joy Igre bez granica - uzbudljiva letnja avantura

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joy Igre bez granica - uzbudljiva letnja avantura

Ima li šta bolje od dobre letnje zabave? Odlična muzika, ekipa, osvežavajuća pića, opuštena atmosfera i novi izazovi. Ovo leto je zaista posebno jer tu su novi, iznenađujući neXt Joy ukusi idealni da te razmrdaju i osveže.

Foto: Promo/Fleksis/Vukašin Vlaisavljević

neXt Joy Limunana: savršen spoj osvežavajućeg limuna i nane, i neXt Joy Lubenada, neodoljiv

miks limuna i sočne lubenice, oba ukusa sa čak 30% manje kalorija.

A dok osvežavaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << leto savršenim kombinacijama limuna i lubenice, neXt Joy te zove na "Joy Igre bez granica" koje ovo leto pretvaraju u nezaboravnu avanturu sa super nagradama i prilikom da 16. jula u 14h na Adi, upoznaš Leu i Andriju na NeXt Joy meet UP-u.

Joy Igre bez granica

- Beograd, Ada (kod bandžija) - 14, 15 i 16. jul od 11-19h

- Novi Sad, Štrand - 20, 21 i 22. jul od 11-19h

Foto: Promo/Fleksis/Vukašin Vlaisavljević

Pridruži nam se, rashladi se omiljenim neXt Joy ukusima, probaj Limunanu i Lubenadu i dođi da se igraš i osvojiš frizbi, loptu, slušalice ili ranac.

Povedi svoje društvo, prijavi svoj tim ili postani deo Andrijinog i Leinog tima.

Čekiraj njihove nove video klipove i saznaj OVDE kako to da učiniš:



Izvor: YouTube/Andrija Jo



Izvor: YouTube/Andrija Jo

Dođi da se zabaviš na Joy Igrama bez granica, dok se osvežavaš Limunanom i Lubenadom, spremnim dozama letnjeg uzbuđenja!

&img src="https://gdehr.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=d0zgvUMf4vJptO4KcCpfx_VyP3zFkONeOonJzqMoqpH.m7/fastid=lfrybtydesnvkegncvyznofmefmg/stparam=sbhnnrerfy" width="1" height="1" />

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.