Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo, bolesnici!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo, bolesnici!

Međutim, niko nije očekivao da je neko od učesnika bio dovoljno hrabar da je polomi i upropasti. Dejan je bio zgrožen prizorom koji je zatekao u radionici, a otišao je sa namerom da nastavi sa ulepšavanjem.
On je tu kućiću odmah doneo u Belu kuću kako bi Dalili pokazao kako je završio predmet u koji su oni mnogo ulagali, a ona nije mogla da sakrije razočaranje i bes.
-Saznaće se ko je uradio, ne znam kakav klošar moraš biti da ovo polomiš! Ovo je mogao samo neki >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << muškarac – rekla je Dalila.
Reći ću sve u emisiji, ovo je užasno, kakvi bolesnici. Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo – rekao je Dejan.
youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov nije mogla da veruje šta vidi, pa je morala da prizna Dejanu šta ju je Miloš pitao pre nego da se ovo dogodilo.
– Miloš Bojanić me pitao da li se snima ako se nešto ukrade ili pokvari. Pitao me da li puštaju klipove – rekla je Tara.
Detaljno pogledajte u nastavku.




The post Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo, bolesnici! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.