Izvor: Press, 18.Jun.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN MANJE U TRCI ZA NAGRADU: ONA je večeras napustila Zadrugu! (VIDEO)

Novi presek glasova je napravljen!
Najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" traje već više od devet meseci, a finale ovog šou programa, koji obara sve rekorde i postavlja nove standarde na medijskom nebu Srbiji, zakazano je za 20. jun.



Prethodne noći su Belu kuću napustile dve dame Gordana Džehverović i Zorica Marković a večeras je napravljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << novi presek glasova.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Kada je Ognjen Amidžić ušao na luksuzno imanje, učesnici su znali da je vreme za novo izbacivanje te su svi sa strepnjom iščekivali ko sledeći napušta "Zadrugu".




Autor: Zadruga - RTV Pink


Prema poslednjem preseku, najmanju podršku publike u ovom trenutku imala je Marija Ana,  koja je odmah napustila luksuzno imanje.



Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.



PROČITAJTE JOŠ: BACA SE U MUZIČKE VODE: Kija otkrila kojoj pevačici sa domaće scene bi želela da bude slična! (VIDEO)








 



R. L.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPRAVLJEN DRUGI PRESEK! Niko nije očekivao da će baš ON NAPUSTITI ZADRUGU! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Jun.2018

Ovo je bilo pravo iznenađenje za sve! . Na samom kraju najgledanijeg rijalitija u regionu takmičari se polako, ali sigurno pripremaju za napuštanje Zadruge.. . . . . Autor: Zadruga - RTV Pink. . . U...

Nastavak na Press...

Ni ne sluti šta se dešava sa njenom porodicom: MAJKA OVE ZADRUGARKE HITNO OPERISANA!

Izvor: Press, 18.Jun.2018

Zbog zdravstvenih problema morala pod nož. . Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", traje već punih devet meseci. Učesnici ovog šou programa borave na luksuznom imanju nadomak Beograda potpuno izolovani...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.