JEZIVO: Rasporili svinju, a TO šta su pronašli NIKO ne može da objasni! Vidite SAMO boju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Rasporili svinju, a TO šta su pronašli NIKO ne može da objasni! Vidite SAMO boju (FOTO)

Šok.

Čudna priča dogodila se u mestu Morgan Hil pre nekoliko godina, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. Jedan bračni par je na svom imanju video divlju svinju. Rešili su da je ustrele i počaste sebe te večeri.

Međutim, kada su je zaklali i rasporili, primetili su da svinja ima salo plave boje! Još čudnije od svega je da su meso i organi bili normalne, crvenkaste boje.

Šta je ovo? pic.twitter.com/fVSAHwtvLs

— Mila Faca (@MilaFaca99) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << September 16, 2015

Prvo se sumnjalo da je uzrok ovoj bizarnoj pojavi rudnik bakra, međutim ispostavilo se da su svi ti rudnici zatvoreni, piše Iflscience.com.

Šta je ovo? pic.twitter.com/1YvNKs72Zu

— Mila Faca (@MilaFaca99) September 16, 2015

Zbog toga su uzorci mesa i sala ove neobične životinje poslati na analizu u Univerzitet Kalifornije. Objašnjavajući slučaj, "Biznis insajder" je razgovarao sa Robertom Popengom koji, veterinarem i toksikologom. On je objasnio da je plavi pigment u svinjskoj masti posledica konzumacije otrova za pacove ili neku sličnu supstancu, što nisu mogli precizno da utvrde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.